OʻZBEKISTONDA ELEKTRON TA’LIMDAGI MUAMMOLAR VA KAMCHILIKLAR. - Baxtiyorova.Z.A; Madjidova Diyora Alisherovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola Oʻzbekistonda elektron taʼlim sohasidagi muammo va kamchiliklarni tahlil qilishga bagʻishlangan. Unda raqamli texnologiyalarning taʼlim jarayoniga integratsiyasida duch kelinayotgan qiyinchiliklar, jumladan, infratuzilma yetishmovchiligi, kadrlar tayyorlashdagi kamchiliklar, internet tezligi va qamrovi, shuningdek, onlayn taʼlim platformalarining yetarlicha rivojlanmaganligi kabi masalalar yoritilgan. Muallif ushbu kamchiliklarni bartaraf etish uchun takliflar berib, ularning ahamiyatini taʼkidlaydi. Maqola elektron taʼlim sifatini oshirish va Oʻzbekistonda raqamli taʼlim tizimini rivojlantirish bo‘yicha amaliy yechimlarni muhokama qiladi.