ERTA TURMUSH QURISHNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Xushnazarova Mamura Gʻaffarjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: “Oila - hayotning abadiyligini, avlodning davomiyligini ta’minlaydigan muqaddas urf odatlarimizni saqlaydigan shu bilan birga kelajak nasllar qanday inson bo’lib yetishiga bevosita ta’sir ko’rsatadigan tarbiya o’chog’idir” - deydi birinchi Prezidentimiz Islom Karimov. Ushbu maqolada erta turmush oqibatida kelib chiqayotgan muommolar va ularning kelajak avlod, olia istiqboli uchun ta’siri haqida so’z yuritiladi.