PEDAGOGLARDAGI KASBIY SOʼNISH HOLATLARINI BARTARAF ETISH - Yunusova Margʻuba Mamatqulovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada shaxsning kasbiga nisbatan faolligi va qiziqishini soʼnishi mexanizmlariga eʼtibor qaratilgan, shu bilan birga mazkur xolatdagi shaxslarga qanday yordam berish yoʼllariga toʼxtalib oʼtilgan.