GOSPITAL TA’LIMDA TABIIY FANLARNI O‘QITISHDA TOPISHMOQLARNING AHAMIYATI - Xoliqulova Dilnoza Sheraliyevna; Sag‘dullayev Quvonchbek Akmal o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada gospital ta’limda tabiiy fanlarni o‘qitishda xalq og‘zaki ijodi namunalaridan biri bo‘lgan topishmoqlardan foydalanishning ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.