BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING NUTQINI RIVOJLANTIRISHDA TEZ AYTISH VA TOPISHMOQLARNING O’RNI, ULARNI INNOVATSION O’RGATISH USULLARI - Asqarova Oʻgʻilxon Ortiqovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolada nutq o’stirish tushunchasi, o’quvchilar nutqini o’stirishning mavjud ahvoli, ona tili darslarida nutq o’stirishning shakl va vositalari, nutq o’stirishda noan’anaviy usullardan foydalanish haqida so’z yuritiladi.