BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARIDA ZAMONAVIY KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISHNING O’ZIGA XOS USULLARI - Otaboyeva Dilrabo Ulug’bekovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sing o‘quvchilarida o‘quv motivlarining shakllanish muammosi yoritilgan. Shuningdek, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining boshqa psixologik xususiyatlari va irodaviy sifatlarining tarkib toppish muammolari va ularning motivatsiya shakllanishiga ko‘rsatuvchi ta’sirlari muhokama etilgan.