ЭКСТРАКТОРНИ МЕХАНИЗАЦИЯЛАШНИНГ АСАЛНИ АЖРАТИБ ОЛИШДАГИ АҲАМИЯТИ - Исаков Алижон Абдумитолипович; Чимпайизов Фурқат Нахалович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннатация. Ушбу мақолада асаларичилик хўжаликларида асал олиш технологиялари, екстракторларнинг турлари, уларнинг ишлаш жараёнлари бўйича маълумотлар келтирилган бўлиб, асални ажратишда механизациялаштиришнинг ролини оширилиш кереклиги назарда тутиларди.