INGLIZ TILI DARSLARINI SAMARALI TASHKIL ETISHDA ZAMONAVIY USUL VA METODLARNING AHAMIYATI - Hojiqurbonova Marjona Alimardon qizi; Z. Z. Salieva (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ingliz tilini o’rgatish jarayonida o’quvchilar bilimini oshirish, ularda tildan foydalana olish ko’nikmalarini shakllantirish maqsadida zamonaviy usullar va metodlardan foydalanish dars samaradorligini ta`minlaydi. Ushbu maqolada zamonaviy pedagogik yondashuvlar, metodologiyalar, ularning afzalliklari va amaliyotda qo’llanilishining ingliz tilini o’rganish jarayoniga ta`siri keltiriladi.