DINLARARO BAG‘RIKENGLIKNING YOSHLAR MAʼNAVIY QIYOFASI SHAKLLANISHIDAGI IJTIMOIY AHAMIYATI - Asadova Ra’no Baymanovna; Sohibov Zuhriddin Tohir o'g'li (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada yoshlar ma’naviy qiyofasi, uni shakllantirishda diniy bag‘rikenglikning ijtimoiy potensiali, shuningdek, yoshlarning ma’naviy fazilatlari shakllanishida konfessiyalararo totuvlikning o‘rni haqida ham fikrlar keltirilgan.