ABU NASR FAROBIY ASARLARIDA INSONIYAT MAʼNAVIY MADANIYATINING TARAQQIYOTI - Otajonov Jahongir To’lqinjon O’g’li; Qirgizov Imyamin (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu Maqolada Abu Nasr Farobiyning inson xulq – atvori shakillanishida tarbiyaning o’rni va ma’naviy madaniyatining taraqqiy etishi haqidagi falsafiy qarashlari yoritilgan. Shuningdek Bugungi kunda ijtimoiy-siyosiy hayotda ro‘y berayotgan jarayonlarni qiyoslash asosida mavzuning dolzarb muammo ekanligi o‘rganilgan.