ELEKTRON LUGʻATLARNING AXBOROT BAZASI VA ZAMONAVIY KOPYUTER LEKSIKOGRAFIYASINING RIVOJLANISHI - Mardanova Umida Yarkinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o‘zbek lug‘atchiligi tarixi, uning ayrim masalalari, jumladan so‘z tanlash bilan bog‘liq jihatlariga e’tibor qaratilgan.