KINEMATOGRAFIYA SOHASIDA OʻZBEKISTON SSR VA HINDISTON DAVLATLARINING OʻZARO HAMKORLIGI - Qodirov Humoyun Abduraxmon oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yaqin oʻtmish, Oʻzbekiston SSR va Hindiston davlatlarining kinematografiya sohasidagi oʻzaro hamkorlik munosabatlari yoritilgan. Bunda SSSRning Hindiston bilan diplomatik munosabatlar oʻrnatishda Oʻzbekiston roli haqida soʻz yuritilgan.