MAVZU: INGALYASIYA OLISHDA BEMORGA XAMSHIRALIK PARVARISHI. - Qodirova Dilnozaxon Sultovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Ingalyatsiya — yo‘talni davolashning oddiy va arzon usuli hisoblanadi. Uni uy sharoitida ham amalga oshirish mumkin.