BIOLOGIYA DARSLARINI TASHKILLASHTIRISHDA KREATIV ME’TODLARDAN FOYDALANISH - Gulmatova Gulnoza (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Biologiya darslarini tashkillashtirishda kreativ metodlardan foydalanish, ta’lim jarayonini yanada qiziqarli va samarali qilishda muhim ahamiyatga ega. Kreativ metodlar o’quvchilarning bilim olish jarayonini faollashtiradi, ularning ijodiy fikrlash qobiliyatini rivojlantiradi va biologiya faniga bo’lgan qiziqishini oshiradi. Ushbu maqolada biologiya darslarida kreativ metodlardan foydalanishning turli usullari va ularning afzalliklari haqida ma’lumotlar berilgan.