BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA KORREKSION ISHLARNING IJOBIY SIFATLARI - Ergashova Gulruxsor Qosimovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu  maqolada  boshlang‘ich  sinf  o’quvchilarining  ijobiy sifatlarini rivojlantirishning  ijtimoiy  psixologik  xususiyatlari,  didaktik  usul  va metodlardan foydalanish haqida ilmiy-amaliy tavsiyalar berilgan.