ILMIY ISHLARNING TARKIBIY TUZULMAVIY XUSUSIYATLARI - Melixolova Nilufar Anvarjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya Ilmiy ish – bu muayyan muammo yoki masalani ilmiy jihatdan tahlil qilish, uni yechish bo‘yicha dalillarga asoslangan takliflar berish maqsadida amalga oshiriladigan ilmiy izlanish. Ilmiy ishning tuzilmasi uni maqsadga muvofiq va mantiqiy tarzda bayon qilishni ta'minlash uchun muhimdir. Quyida ilmiy ishning asosiy tarkibiy qismlari va ularning xususiyatlari keltirilgan.