QUYI MOLEKULYAR POLIMER CHIQINDISI ASOSIDA APOLYAR REAGENT OLISH. - Choriyev Nurbek Nuriddin o'g'li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Quyi  molekulyar  polimer  chiqindilari,  zamonaviy  sanoat  va iste'mol jarayonlarida keng tarqalgan muammolardan biridir. Ular ko'plab mahsulotlar ishlab chiqarishda, jumladan, plastiklar, elastomerlar va boshqa polimer materiallarida qo'llaniladi. Ushbu chiqindilar, atrof-muhitga zarar etkazmasdan, qayta ishlanishi va yangi  materiallar  ishlab  chiqarishda  foydalanilishi  mumkin.  Ushbu  maqolada,  quyi molekulyar  polimer  chiqindisi  asosida  apolyar  reagent  olish  jarayoni  va  uning ahamiyati haqida  ma'lumotlar beriladi.