UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA ONA TILI FANINI OʻQITISHDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING DIDAKTIK VA METODIK IMKONIYATLARI - Qosimova Sevara Akbarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada  zamonaviy  umumta’lim  maktablarida  ona  tili  fanini oʻqitish  jarayonida  innovatsion  pedagogik  texnologiyalardan  samarali foydalanishning  didaktik-metodik  imkoniyatlari  ochib  berilgan,  an’anaviy  ta’lim paradigmasi  bilan  integratsiyalash,  mavjud  mexanizmlarni  yanada takomillashtirishga oid metodik tavsiyalar tahlil qilingan.