KASBIY MUHIM SIFATLAR - Akbaraliyeva Asilaxon Tojiddinovna; Oblayeva E’zoza Hasan qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya:  Kasbiy  muhim  sifatlar  –  bu  shaxsning  professional  faoliyatida muvaffaqiyatga  erishishi  va  o‘z  vazifalarini  samarali  bajarishi  uchun  zarur  bo‘lgan shaxsiy  xususiyatlar  va  ko‘nikmalardir.  Har  bir  kasb  o‘ziga  xos  bilim,  malaka  va fazilatlarni talab qiladi, lekin umumiy sifatlar mavjud bo‘lib, ular barcha kasblar uchun dolzarb  hisoblanadi.Quyida  bunday  sifatlarning  asosiy  turlari  vaularning  ahamiyati haqida soʻz yuritiladi.