KONSULTATIV PSIXOLOGIYA : ASOSIY TAMOYILLAR YONDASHUVLAR VA AMALIYOTDAGI ŌRNI. - Akbaraliyeva Asilaxon Tajiddinovna,; Abduraxmonova Risolat Botir qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Konsultativ  psixologiya  insonlar  o'rtasidagi  muammolarni  hal qilishda, stressni boshqarishda, munosabatlardagi qiyinchiliklarni bartaraf etishda va o'z-o'zini  anglashda  yordam  beruvchi  muhim  psixologik  yondashuvdir.  Ushbu maqolada  konsultativ  psixologiyaning  asosiy  tamoyillari,  usullari  va  uning amaliyotdagi o'rni ko'rib chiqiladi. Maqola psixologlarning mijozlar bilan ishlashdagi metodlarini, samaradorligini va kelajakda bu sohaning rivojlanish istiqbollarini tahlil qiladi.