IQTIDORLI O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Nishonova Oqibatxon Adilovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  ta’lim  jarayonida  iqtidorli  o’quvchilarni aniqlashning  pedagogik-psixologik  usullarini  nazariy  va  amaliy  jihatlari  hamda intellektual  rivojlanishi  yuqori  bo’lgan  bolalarni  o’qitishning  asosiy  yondashuvlari keltirib o’tilgan.