ISLOMIY SUG‘URTA – TAKOFULNING MOHIYATI, AN’ANAVIY SUG‘URTADAN FARQLI JIHATLARI - Naimova Mashhura Qobiljon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  islomiy  sug‘urta  –  takoful  tushunchasi, takofulning mohiyati hamda uning an’anaviy sug‘urtadan farqli jihatlari haqida so‘z boradi.