MARKAZLASHGAN MOLIYA DAROMADLARI SAMARADORLIGINI OSHIRISH ISTIQBOLLARI. - Kupaysinov Behruz Xurshid o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Davlat moliyasini shakllantirishda umumdavlat soliqlarning  ahamiyatliligini  oshirish      ishlarini  tashkil  qilish  va  davlat  moliyasini boshqarish  samaradorligini  oshirish  maqsadida  soliq  tushumlarini  prognozlashning keng ko‘lamli usullarini joriy etish yuzasidan takliflar berilgan.