АҲОЛИ ПУНКТЛАРИ ЕР МАЙДОНЛАРИНИ ТАЛОН-ТОРОЖ ҚИЛИНИШИНИ ОЛДИНИ ОЛИШДА ПРОКУРОР НАЗОРАТИ - Назаров Мирзобедил Шухратович, (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Мазкур мақолада Ўзбекистон Республикасида ер соҳасидаги қонунчилик  ижроси  устидан  прокурор  назорати  фаолиятининг  ташкилий ҳуқуқий асослари, қишлоқ хўжалигига мўлжалланган ерлар ва аҳоли пунктлари ер майдонларини талон-торож қилинишининг олдини олиш, ер участкаларидан фойдаланишда  прокурор  назоратининг  роли  ва  бошқа  масалалар  кўриб чиқилади.