METODIK MAHORAT SOATLARINI TASHKIL QILISHDA INNOVATSION YONDASHUV - Yo'ldosheva Sevara Ziyodulla qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  metodik  mahorat  soatlarini  tashkil  qilishda innovatsion  yondashuvlar  o‘rganilgan.  Ta’lim  jarayonini  takomillashtirish  uchun zamonaviy  axborot-kommunikatsiya  texnologiyalari,  interaktiv  usullar, geymifikatsiya  elementlari  hamda  onlayn  platformalardan  samarali  foydalanish yo‘llari  tahlil  qilingan.  Metodik  mahorat  soatlarida  innovatsion  yondashuvlarni qo‘llash  orqali  o‘qituvchilarning  kasbiy  rivojlanishiga  hissa  qo‘shish  mumkinligi ta’kidlangan.  Maqola  ta’lim  tizimini  modernizatsiya  qilishdagi  amaliy  qo‘llanma sifatida tavsiya etiladi.