KREATIV PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH. - Usmanova Gulfira Uzakbayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  maktabgacha  ta'lim  tashkilotlarida  kreativ texnologiyalarning  qo‘llanilishi,  ularning  afzalliklari  va  bolalarning  rivojlanishiga ta'siri yoritilgan.