XOTIN-QIZLARNING SIYOSIY FAOLLIGINI OSHIRISHDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN CHORA-TADBIRLAR VA BU BORADA O‘ZBEKISTON TAJRIBASI - Elboyeva Shaxnoza; Jalilova Munisa (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  mustaqillik  yillarida  O‘zbekistonda ayollarning ijtimoiy-siyosiy faolligini oshirishda amalga oshirilayotgan hamda xotin-qizlarni  qo‘llab-quvvatlash  borasida  olib  borilayotgan  islohotlar,  bu  borada O‘zbekiston tajribasining jahon hamjamiyatida tadbiq etish imkomiyatlari yuzasidan taklif va tavsiyalar berilgan.