ALISHER NAVOIYNING TA’LIMIY-PEDAGOGIK QARASHLARI - Akbarova Maftuna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Alisher  Navoiy  Oʻzbek  tilini  meʼyorlashtirish,  yangi  soʻzlarni yaratish, grammatik qoidalarni ishlab chiqishda katta hissa qoʻshgan.  Uning o‘zbek tili va adabiyotiga oid asarlari bugungi kungacha doimiy ahamiyatga ega.