PSIXOLOGNING SHAXSIY KASBIY FAOLIYATI - Akbaraliyeva Asilaxon Tajiddinova; Lutfullaayeva Zuxra (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  psixologning  shaxsiy  va  kasbiy  faoliyatiga bagʻishlangan.  Unda  psixologning  muhim  shaxsiy  sifatlari,  kasbiy  vazifalari, faoliyatning turli sohalari va psixologning jamiyatdagi roli keng yoritilgan. Maqolada psixolog boʻlish uchun qanday sifatlarga ega boʻlish kerakligi, psixologning qanday muammolar bilan shugʻullanishi va u qanday yordam berishi haqida batafsil ma'lumot berilgan. Shuningdek, maqolada psixologning doimiy ravishda oʻzini rivojlantirishi va yangi bilimlarni egallashining ahamiyati ta'kidlangan. Maqola psixologiya sohasidagi talabalar, psixologlar va psixologiyaga qiziqqan barcha kishilar uchun foydali boʻladi.