ZAMONAVIY DUNYODA MULOQOTNING OZIGA XOSLIGI - Akbaraliyeva Asilaxon Tajiddinova; Lutfullaayeva Fotima (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  zamonaviy  jamiyatda  muloqotning  oʻziga  xos xususiyatlarini  tahlil  qiladi.  Globallashuv,  informasion  texnologiyalarning  tez rivojlanishi  va  ijtimoiy  tarmoqlarning  keng  tarqalishi  muloqot  jarayonlariga  jiddiy ta'sir  koʻrsatmoqda.  Maqolada  onlayn  muloqotning  afzalliklari  va  kamchiliklari, mijozlar  bilan  muloqotdagi  yangi  usullar,  shuningdek,  muloqot  madaniyatining oʻzgarishi muhokama qilinadi.