BIZNESNI RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA KOMPANIYALAR QIYMATINI BAHOLASH - Jurabayev Nodirbek Mamasidiq oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Biznesni  raqamlashtirish  sharoitida  kompaniyalar  qiymatini baholash  an'anaviy  usullardan  farq  qiladi.  Yangi  texnologiyalarning  paydo  boʻlishi bilan  kompaniyalarning  qiymatini  belgilovchi  omillar  tubdan  oʻzgarib  bormoqda. Oʻzbekiston kompaniyalarining qiymatini baholashda mahalliy bozorning oʻziga xos xususiyatlari,  qonunchilik  bazasi  va  raqamli  infratuzilmaning  rivojlanish  darajasini hisobga olish zarur.