TIKUVCHILIKNI O'QITISHDA ZAMONAVIY INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH - Arziyeva Muxabbatxon Xamidjanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  tikuvchilik  tarixi  va  tikuvchilikni    o’qitishda zamonaviy  innovatsion metodlardan foydalanish haqida so’z boradi.