MULOQOT TURLARI MODELLARI STILLARI - Akbaraliyeva Asilaxon Tajiddinova; Karimboyeva Maxliyo Baxtiyor qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: muloqot – bu inson hayotining ajralmas qismi boʻlib, u orqali biz bir-birimiz bilan aloqa qilamiz, fikr almashamiz va tushunishamiz. mazkur maqolada muloqotning  turli  jihatlari,  jumladan,  uning  turlari,  modellari  va  stillari  koʻrib chiqiladi.