BUXORO VILOYATI BIOIQTISODIYOT SEKTORLARINI RIVOJLANTIRISHNING INNOVATSION YO'LLARI - G'aybulloyeva Dilnoza Faxridin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Buxoro viloyati, O'zbekistonning tarixiy va madaniy merosi bilan tanilgan  mintaqa  bo'lib,  o'zining  tabiiy  resurslari  va  bioiqtisodiyot  sohasidagi imkoniyatlari bilan ajralib turadi. Bioiqtisodiyot, biologik resurslardan foydalanish va ularni qayta ishlash orqali iqtisodiy o'sishni ta'minlashga qaratilgan soha hisoblanadi. Ushbu maqolada, Buxoro viloyatining bioiqtisodiyot sektorlarini rivojlantirish uchun innovatsion yo'llar va strategiyalari haqida ma'lumotlar berilgan