ЖАМИЯТНИНГ ТЕЗКОР АХБОРОТГА БЎЛГАН ЭҲТИЁЖИ - Элёр Мирзаев Анварович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация:  Интернетнинг  оммавий  ахборот  воситалари  ривожига таъсири. Тезкор ахборот етказиб беришда ахборот технологияларининг ўрни. Ахборот коммуникацион технологиялар жамият ривожидаги аҳамияти.