ИНТЕРНЕТ ЖУРНАЛИСТИКАСИНИНГ АХБОРОТ ОЛАМИДАГИ ЎРНИ - Элёр Мирзаев Анварович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Интернет журналистика фаолиятнинг мустақил йўналиши сифати  ривожаланиши.  Глобал  ривожланишнинг  ва  анъанавий  нашрлар фаолиятига таъсири.  Онлайн нашрлар улкан ахборот манбаи сифатида ўсиб бориши.