БОСМА НАШРЛАРНИНГ ЭЛЕКТРОН ШАКЛЛАРИ ЯРАТИЛИШИНИНГ ЗАРУРАТИ ВА МУАММОЛАРИ - Элёр Мирзаев Анварович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация:  Интернет  журналистикаси  имкониятилари  ва  замонавий технологилардан  оммавий  ахборот  воситаларига  ривожи  йўлида  фойдаланиш,  Интернет журналистиканинг бошқа оммавий ахборот воситаларидан устунлиги, босма нашрларнинг электрон шакллари яратилишининг зарурати.