BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARNING LUG‘AT BOYLIGINI OSHIRISHDA MATN USTIDA ISHLASHNING O‘RNI - Xolmuratova Madinabonu Nuriddin qizi; Zokirov Javohir G‘aybullo o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining lug‘at boyligini oshirishda  matn  ustida  ishlashning  ahamiyatiga  bag‘ishlangan.  Maqolada o‘quvchilarning  lug‘at  boyligini  rivojlantirishning  samarali  usullari,  matn  bilan ishlashning  turli  shakllari  va  ularning  ta’lim  jarayonidagi  o‘rni  ko‘rib  chiqiladi. Shuningdek, maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining lug‘at boyligini oshirishda matn ustida ishlashga oid amaliy tavsiyalar beriladi.