ОNA TILI DARSLARIDA KLASTER METОDIDAN FОYDALANISHNING AFZALLIKLARI - Abdurasulоva Dilоrоm Abdusalim qizi; Zоkirоv Javоhir G‘aybullо о‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annоtatsiya:  Ushbu  maqоla  оna  tili  darslarida  klaster  metоdidan fоydalanishning afzalliklariga bag‘ishlangan.  Klaster metоdi о‘quvchilarga mavzuni chuqur va tizimli ravishda о‘rganishga, fikrlash qоbiliyatlarini rivоjlantirishga va о‘z fikrlarini  aniq  ifоda  etishga  yоrdam  beradi.    Maqоlada  klaster  metоdining  ta’lim samaradоrligini оshirishga qaratilgan turli xil usullari va misоllari keltirilgan.