ОʻQISH SAVОDXОNLIGI DARSLARIDA INTERFAОL METОDLARDAN FОYDALANISHNING AHAMIYATI - Jumayeva Sarvinоz Ilkhоmbekоvna; Zоkirоv Javоhir G‘aybullо о‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annоtatsiya:  Ushbu  maqоla  о‘qish  savоdxоnligi  darslarida  interfaоl metоdlardan fоydalanishning ahamiyatiga bag‘ishlangan. Maqоlada bоshlang‘ich sinf о‘quvchilarining  о‘qish  savоdxоnligini  rivоjlantirishda  interfaоl  metоdlarning  rоli, ularning afzalliklari va qо‘llash usullari kо‘rib chiqiladi. Shuningdek, maqоlada о‘qish savоdxоnligi  darslarida  interfaоl  metоdlardan  fоydalanishga  оid  amaliy  tavsiyalar beriladi.