SHARQ MUTAFAKKIRLARI ASARLARIDA TAFAKKUR TUSHUNCHASI - Shixova Inobat Omonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  sharq    mutafakkirlari  asarlarida  tafakkur  va mantiqiy fikrlash tushunchalari   haqida  so‘z  yuritiladi.