PSIXOLOGIK BILIMLARNI O'RGATISH PSIXOLOG FAOLIYAT TURI SIFATIDA - Akbaraliyeva Asilaxon Tajiddinova; Mahkamova Munida Qaxramonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annostatsiya:  Psixologning  asosiy  vazifasi  -  insonlarning  psixologik salomatligini yaxshilash va psixologik savodxonligini oshirish stress va depressiyani oldini  olishga  qaratilgan  bir  qator  ko'nikmalarni  va  malakalarni  o'rgatish,shaxsiy rivojlanishni  qo'llab  quvvatlash  ga  qaratilgan.  Jamoaviy  munosabatlarni  qo'llab quvvatlash  guruhlar  aro  ishlashni  o'rgatish  va  jamoaviy  munosabatlarni  yo'lga qo'yish,maktab  o'quvchilari  va  talabalar  bilan  ishlash  ularga  psixologik  bilmlarni berish hisoblanadi.