HARAKATLI O‘YINLAR - Qazoqov Sodiq Ramazonovich; Ramazonova Zarina Sodiq qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolada  Harakatli  o‘yinlar  va  uni o‘tkazish turlari haqida tushuncha, uning o‘ziga xosligi,  harakatli  o‘yinlarni  o‘tkazish metodikasi  va  maktabgacha  yoshdagi bolalarning  asosiy  harakat  turlari  haqida ma’lumot berilgan bo‘lib, ishni bаjаrishdа turli tаdqiqоt metodlari qo‘llаnilgаn, shu bilan birga ularning  ta’lim  sifatiga  ta’siri  haqida ma’lumotlar,  tavsiya  va  xulosalar  berib o‘tilgan.