MAVZU: YURAK-OʻPKA REANIMATSIYASI - Xoldarov Dilshodbek (TADQIQOTLAR, 2025)
Yurak-oʻpka reanimatsiyasi (YOʻR2), yurak - oʻpka – miya reanimatsiyasi – bu tananing hayotiy funksiyalarini tiklashga va uni klinik oʻlim holatidan chiqarishga qaratilgan shoshilinch chora-tadbirlar majmuidir.