ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОНДА ЁШ АВЛОД САЛОМАТЛИГИНИ МУСТАҲКАМЛАШДА КОНУНЧИЛИК ТИЗИМИНИ МУСТАҲКАМЛАНИШИ - Маманов Жамолиддин Абдурахимович (TADQIQOTLAR, 2025)
Бугунги  кунга  келиб,  Ўзбекистонда  кенг  миқёсида  соғломлаштириш  тадбирлари  олиб борилмоқда.  Бундан  кўзланган  асосий  натижа  –  “Соғлом  она  –  соғлом  бола”  мақсадига эришишдир.  Республикамизда  ўсиб  келаётган  ёш  авлод  саломатлигини  шакллантириш  ва уни  мустаҳкамлашда,  қонунчилик  тизимининг  яратилиши  ҳамда  бу  орқали  фаолиятлар кўламини  яхшилаш  масалалари,  давлатимизнинг  асосий  эътиборида  бўлиб  келмоқда.