"MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTIDA USLUBCHI NING KREATIV FAOLLIGI" - Bukirbayeva Jadra Nishanbekovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotida  uslubchining kreativ  faoliyati,  uning  ta’lim  jarayonidagi  roli  va  samaradorligi  yoritiladi. Shuningdek, innovatsion pedagogik texnologiyalar va ilg‘or tajribalar asosida kreativ yondashuvlarning natijadorligi tahlil qilinadi.