QO‘G‘AY QISHLOG‘I SHEVASINING FONETIK XUSUSIYATLARI PHONETIC CHARACTERISTICS OF THE DIALECT OF KOGAY VILLAGE - Kobuljonova Gulbahor; Turdiyeva Ma’mura Hasanboy qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:    maqolada  Namangan  viloyati  Uchqo‘rg‘on  tumani  Qo‘g‘ay qishlog‘ida yashovchi  aholi shevasining  fonetik  xususiyatlari  haqida  so‘z yuritiladi.