O’QUVCHI YOSHLARDA JINSIY TARBIYANING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Faxriddin Absoatov Zokirovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jinsiy tarbiyaning psixofziologik asoslari hamda yosh  o'quvchilarga  pedagog  kadrlar  tomonidan  jinsiy  tarbiya,  jinsiy  ko'payish  va gender farqlash bo'yicha ma'lumotlar berilishi  keltirib o'tilgan.