O'SMIRLARDA TUSHKUNLIK HOLATI VA UNI BARTARAF ETISH USULLARI - Joʻrayeva Lobarxon Komilovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  O'smirlardagi  aqliy  tiklanish  jarayoni  mavzusining  mavhumi, ehtimol, o'smirlar ruhiy salomatlik muammolari, masalan, ruhiy tushkunlik, tashvish va jarohatlardan xalos bo'lishda duch keladigan qiyinchiliklarga qaratilgan bo'lishi mumkin. Bundan tashqari, u o'smirlarning ruhiy salomatligi va tiklanish umidlarini shakllantirishda texnologiya va ijtimoiy media rolini ta'kidlashi mumkin.