YOSH DAVRLARI JARAYONIDA PSIXOLOGIK HIMOYA MEXANIZMLARINING SHAKLLANISHI - Shodiyev Ilyos Ilhom o'g'li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya.  ushbu  maqolaning  mazmunida  yoshlik  davri  va  ularning psixologik xususiyatlari, ijtimoiy xulq-atvordagi umumiy oʻzgarishlar haqida fikr va mulohazalar keltirilgan.